perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tähtiä

Pikabloggauksena tähtiä. Kävin tiistaina vihdoinki lahjakortin käyttämässä ja pojan nimi+syntymäaika sai seurakseen tähtivanan. Kaapista löytyy vain yksi tuubitoppi niimpä kangasta enempää ajattelematta ompelin sopivasti tähtikankaasta topin. Toppi onkin vain tehty tatskan takia ei näitten helteitten, minkä helteiden? Missä se kesä viipyy, minä vaan kysyn!

8 kommenttia:

  1. Nam! Mulla on kauhia tatskakuume! Mulla on 2, mutta ikuisuuden ikäisiä. Heti kun raskaus ja imetys antaa myöten ikuistan ihooni meidän lapset =) Tykkään tähdistä, niitä voisi kyllä kanssa ujuttaa mukaan suunnitelmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähet on yksinkertasesti nättejä minun mielestä, jos joskus sais vielä toisenki lapsukaisen niin varmaan jatkan tuota tähti tatskaa niin että sen lapsen nimen ja synt. ajan saa jonkun tähen sisään :)

      Poista
  2. upea tatska ja nuo tähdet - ah, musta niin ihania tuolla mustalla pohjalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkään kaikista tähtikankaista ja niitähä tulee sitten ostettua aina jemmaan, nauratti kun huomasin mistä toppia rupesin ompelemaan kun tähtiä on nyt selässäki :))

      Poista
  3. Kiva toppi. Mä tykkään kans tähtikankaista! Niitä taitaa löytyä kaapista ainakin kymmentä sorttia...

    VastaaPoista
  4. kiva toppi! mäkin tykkään tähdistä! :) saako udella vinkkejä tuubitopin tekoon?! Itellä se on ollu jo jonkin aikaa to do-listalla, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tehdä sitä... tää taas potkas mua eteenpäin ja mietin jo kuumeisesti et mistähän kankaasta sen tekisin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä toppi on leikattu toisen tuubitopin mukaan eli ei pelkkä suora pötkelö vaan vartaloa myötäilen :) Kanttasin yläreunan resorilla ja alareunan vaan käänsin parikertaa. Taitaa vaan jäähä vähälle käytölle kun eipä niitä helteitä meilläpäin ainakaan näy...

      Poista