maanantai 8. helmikuuta 2016

Vetoketjullinen päiväpeitto

Siitä on aikaa kun näin jossakin blogissa juttua vetoketjullisesta päiväpeitosta ja ajattelin että tuollanenhan voisi olla joskus kätevä. Sillon tällön on mielessä pyöriny että pojan sänkyyn pitäisi päiväpeitto ommella mutta se on vaan jääny tekemättä. Nyt sitten kun ikää on jo reilu 5.v niin ajattelin että jospa ostan ja säästän hermoni netistä tämän vetoketjullisen peiton. Hinta oli vaan niin muhkea että ajatus jospa ompelen ite vei voiton. Päällikankaan ja metrivetoketjun tilasin ompelunihanuus kaupasta ja pohjaan tulevan lakanan otin työmaalta kuten myös tuohon päällisen alle tuon päiväpeiton. Eli säästin ne rahat siinä. Voin sanoa että yli puolet halvemmaksi tuli tehdä itse. Matskuihin meni 60e.

Ompeluohjeet olis ollu vielä hyvät kun ei meikäläisen aivosolut taipunu ymmärtämään ja toisesta puolesta ei tullu sellaista kuin oisin halunnut, mutta kiinnihän sitä pidetään. Jospa sitten ymmärrys riittäisi ompeluun kun joskus tytölle samanlaisen tekee :)

6 kommenttia:

 1. Tällainen munkin olisi tarkoitus tehdä, katsotaamn koska olisi aikaa. Tosi kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kannattaa kyllä ommella. Ihan huippu tämä on käytössä :)

   Poista
 2. Todella tyylikäs! Varmasti myös kätevä käytössä :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kätevä, en oo ennen nähnyt. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vsata vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, pitääpä käydä tutustumassa sinun blogiin myös :)

   Poista