lauantai 12. joulukuuta 2015

Noshin kankaista

Kerkeshän sitä saada nämä ompelukset valmiiksi ennen joulua, pikkuhiljaa kun ompelee :) Kankaina näissä on tosiaan noshia johonka olen nyt ihastunu kestävyyden takia. Paidassa on mustaa joustocollegea ja siihen aplikoin kylkeen babushkan ruusuja. Housut on tehty noshin biker-kaavalla ja niissä on farkkucollege.


Raita kangas on trikoota, ihanan pehmeää. Kaveriksi tein myös ministar-kankaasta tuubihuivin. Mukavilta kyllä tuntu päällä että pitää kyllä jatkossakin kankaita tilata. Laskeskelin että sain nämä kaikki tehtyä melkein biker housun hinnalla :)


6 kommenttia:

 1. Kivoja :) minä suosin kyllä Noshia, mahtavat materiaalit ja Noshin fb-kirpulla käytetyistäkin saa kyllä hyvän hinnan :) nytkin on paketti matkalla ja lisää pitäisi tilata :D ne valmisvaatteiden hinnat on kyllä huimia enkä esim. heidän lastenvaatteista yleensä pidä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelleni olen 3 noshin vaatetta hennonu ostaa ja ostin myös biker housut jotka meni reklamaatioon enkä uusia tilalle saanu. Omatekosista tuli paljon paremmat ja yli puolet halvemmat :)

   Poista
 2. Kauniita! Nuo ruusut sopii niin hyvin tuohon mustaan. <3 Noshin kankaat on kyl ihan huippuja. Pitkästä aikaa tilasin joustocollaria ja on niin pehmoista. Ja just pojan bodya pyöritellessä katoin, että lukuisista pesuista huolimatta ei ole trikoo mennyt yhtään miksikään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää varmaan itekkin tehdä uusi tilaus kun menin ebaystä tilamaan valkosia pitsikauluksia niin pitäähän ne saada kiinni heti johonkin tunikaan :))

   Poista
 3. Täällä kanssa yksi Nosh-fani :). Sieltä löydän tällä hetkellä paljon kankaita nimenomaan omiin vaatteisiini ja kaveriksi kuosillisille. Kaunis tuo ruusupaita ja raita on aina niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noshin kankaista ei oikein nuo kuviolliset mulle nappaa mutta nämä yksväriset on kyllä sellasia mitä tulee tilattua :)

   Poista