torstai 2. heinäkuuta 2015

Farkuista hame

Näin kun Stömsö-ohjelmassa teki vanhoista farkuista hameen ja heti tuli sellanen olo että tuota pitää saada kokeilla. Vein kirppikselle muutaman ompeluksen ja fimo-koruja myyntiin ja samalla reissulla ostin harmaat farkut 2.50e, ei ollu mun tyyliset mutta hametta halusin näistä kokeilla kun olivat ohuet. Mun koneella ei paksuja matskuja ommella. Takaosasta tein pidemmän ja kyllä tämä lähtee meidän kesälomareissulle mukaan.


Toisesta lahkeesta jääneestä palasesta tein meikkipussukan mukaan, yleensä pienempään pussiin laitan ne meikit mitkä reissuille mukaan lähteevät, nyt testataan tätä pussukkata.

7 kommenttia:

 1. Hauska idea! Istuu sulle hyvin. :) Kierrätysompelu on sellaista, missä mulla on paljon petrattavaa, en osaa nähdä vaatteiden tuunauspotentiaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä minäkään osaa vaatetta niin kahtoa että mitä siitä saisi,vaan myyn kirppiksellä pois 😊

   Poista
 2. Hauska idea! Istuu sulle hyvin. :) Kierrätysompelu on sellaista, missä mulla on paljon petrattavaa, en osaa nähdä vaatteiden tuunauspotentiaalia.

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska idea ha mainiora, että Strömsöön idea tuli käytettyä. Hame istuu hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä saa kyllä joskus hyviä ideoita,ihan sillä tykkään ohjelmaa kahtoakkin :)

   Poista
 4. Hieno hame tuli! itsekkin monesti nuorempana tein farkuista juuri tällä tyylillä hameita (: ehkä sitä voisi pitkästä aikaa kokeilla tällaista taas itsekin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopea ja helppo tehä. Seuraavaan pitää pitsistä kehitellä jotain :)

   Poista