keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Settiä poitsulle


Pitkästä aikaa poitsukin sai itelleen vaatetta ja ensimmäistä kertaa tein housut joustofroteesta, täytyy sanoa että nyt ihastuin kyllä joustikseen ja tilasin lisää että voi housuja ommella. Selialta ostin pesukarhua ja tähtikangasta ja niihin etin "saman väristä" joustofroteeta että saisin jotenki tehtyä setit pojalle kun kaupan 110cm housut on pikkasen liian lyhyet ja taas 116cm liian pitkät. Tähtivahvikkeet yritin tähätä polvien kohille ja melkein onnistuin, turkooseissa meni paremmin.


Käytiin takapihalla kuvat nappasemassa kun on ollut niin ihanan aurinkoisia päiviä, poitsu välttämättä halus saaha timanttipannan päähän että näyttää nätiltä :) Näitten housujen kanssa tuli päivällä itku kun piti vaihtaa kuivat pöksyt päälle, olisi halunnut pitää ne iltaan asti jalassa.

2 kommenttia:

  1. Hienot setit! Mä olen myös ihastunut joustofroteeseen. Tein siitä jo perheen pikkumiehelle haalareita. Vielä voisi ommella paitoja ja housuja. Tein myös itselle tunikan; aivan ihana päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin kyllä uudelle tulokkaalle myös joustiksesta jotkut pokkarit tehä ja jahka mahasta pääsen eroon niin haluan itelleni ekan tunikan myös joustiksesta, jotenkin nyt vaan ihastuin ihan totaalisesti tuohon kankaaseen :)

      Poista