keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Pientä uudelle tulokkaalle

Alkukuusta käytiin kurkkaamassa meidän uutta tulokasta ja myöskin poitsu oli mukana, isännän kanssa oltiin sitä mieltä että toinen poika saadaan mutta Jimi on ollut koko ajan tytön kannalla ja tytöltä se näytti, ainakin vielä. Enskuun lopussa käydään uudestaan kahtelemassa ja katotaan onko sukupuoli siihen mennessä vaihtunu. Paljoa en ole vielä uskoltanut ostaa, ihan 2 bodya ja yhdet housut, nyt ompelin ensimmäiset ompelukset ja myydään sitten jos tyttöä ei tulekkaan. Eka piti ommella vain pieni mekko mutta sitten tuo helminauha kangas hurmas kyllä senverran että piti tehä pienet leggarit ja myssy, 2 tuttinauhaakin piti jo ommella. Tuo helminauhakangas olisi ollu kyllä ihana itellekkin leggarina mutta jätämpä nyt ompelematta ja ostan muutaman mammavaatteen kun poikaa odotellessa sohvalla maatessa en niitä tarvinnut.
2 kommenttia:

  1. Söpösiä vaatteita! Meillekin on tyttöä luvattu ja aika tyttömäiseksi on ompelukset menneet. Vaikka kuinka olen muuta yrittänyt, hupsista vaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en vielä ommellu sillon kun poika syntyi niin kovasti oon jälkikäteen tätä harmitellut, nyt taas tuntuu että uskoltaako sitä ommella jos se ei kuitenkaan tyttö ole :)) mutta kyllä tytöille on niin ihania kankaita ja vaatteita muutenkin että pakko sitä on uskoltaa :)

      Poista