lauantai 5. lokakuuta 2013

Lisää tähtityynyjä

Pitihän niitä tähtityynyjä ommella lisää kun poika edellisen on ominu itelleen ja likasen suunsa siihen pyyhkiny niin mitenkäpä sen peset puhtaaksi? Näistä kyllä toinen päätyy pukinkonttiin kun tuntuu meidän sohva olevan täynnä tyynyjä ja pikkuautoja, raivata saa eka jos siihen istumaan meinaa päästä.




Toiveesta tein vauvalahjan, 2 pienen pientä myssyä ja tuttinauha mikä käy nuppi tai lenksututille. Tämä meni tutulle joka saa veljensä lapselle setin antaa.

2 kommenttia:

  1. On kyllä varsin ihania nuo tähtityynyt! Voi kun jaksaisi itekkin ommella.. tuo olis vielä sellanen, mihin ehkä omat taidot (ja kärsivällisyys!) saattaisi just ja just riittää.. :)

    Söpöt myssyt myös. Äitiyspakkauksen valkoinen nauhamyssy on ihan herrrrvottoman iso. Onneks löysin kirpparilta vähän naftimman kokosia meidän pikkuiselle pojalle (nyt vajaaa 2kk vanha). Mutta en kyllä noin hienoja oo bongannu mistään. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kun tyynyjä vaan ompelemaan, nämä tekee yllättävän nopeasti ja helpot on koneella surruutella :)
      En ees muista oliko 3.v sitten äitiyspakkauksessa tuommosta myssyä mutta olisin kyllä tarvinnu sillon pojalle ja hyvä näin jälkikäteen harmitella etten ruvennu aikasemmin taas ompelemaan, mutta onnks noita saa nyt tutuille tehä :))

      Poista