sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lakanan uusi elämä+tunika pikku likalle

Ystävän kanssa kierreltiin kirpputoreja pitkästä aikaa ja haaveena oli tehä löytöjä (kastehelmi,muumi,vanhoja kukkasia kankaita)mutta haaveeksi ne vain jäikin. 2 ihanan vanhaa kirjaa löysin jotka joskus haluan vanhalle penkille laittaa sängynviereen (kunhan remppa on tehty siinä huoneessa) myös vanhan lakanan ostin josta tein tämän tähtityynyn. Toisellapuolella on nimikirjaimet kirjottu kenelle lakana on aikoinaan kuulunut. Pienen virkatun pöytäliinan ostin myös ajatuksena tehä siitäkin tyyny. Meillä alkaa pieni pintaremontti olkkarissa että emännän hermot kestää kahtoa paneeliseiniä, joskus sitten revitään kaikki pois. Kalusteet vaihtuu myös ja uudelle sohvalle nyt tyynyjä haluan ommella.

Kaveri ihastui kovin tähän norsukankaaseen ja siitähän syntyi hänen typykälle tunika

Joka on Rakkaudella tehty

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana tuo norsu (vai onko ne mammutteja?) kangas on valmiina vaatteena. Aivan ihanat ompelukset. Taidan jäädä seuraamaan ompeluksiasi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan meikäläisen räpellyksiä :D ja kyllähän se mamuttia on mutta norsuna mennyt, ei passaa ruveta lasten kanssa väittelemään :)

      Poista