perjantai 21. joulukuuta 2012

Lahjoja unohtamatta tehä jotakin myös itselle

Tuubihuiveja tuli ommeltua serkulle,äidille ja siskolle muiden lahjojen lisäksi. Toivottavasti pääseevät käyttöön nimittäin ite en tuubihuiveista tykkää, tukka menee sekasin kun semmosen yrittää kaulanympäri saaha :D

Nämä meni huivien mukaan serkulle ja äidille, sisko sai omansa jo viimekuussa synttäreillään. Ruusuja en virkannu ite kun en osaa,harmi. Ruusut ostin maalaisromanttinen koti sivuilta fb:stä ja niissä oli hakaneulat mukana eli saa irti pesun ajaksi.

Jotain piti itelle tehä myös ja niimpä ompelin apina meikkipussin ja tuplakukkaron. Uskolsin kokeilla ja eipä se vaikeaa ollukkaan, eli voisin ommella lisääkin.

Näitä askartelee kaikki ja näytti niin ihanilta että piti saaha itekki kokeilla. Aattelin vaan kun tarvikkeet tilasin että joudunko Jimille aiheuttamaan lapsuusajan traumoja että joutu pitämään pinnejä ja pompuloita mutta onneksi ystävät ilmotti että he haluuvat nämä tytöilleen. Olipa muuten tosi nopeeta tehä näitä ja hauskaa!


Punasia geelikynsiä on myös tullu tehtyä ystäville näin joulunalla, pitäähän nyt kynnet olla laitettu aattoa varten ja itelle tein myös ensimmäisen kerran punaset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti