perjantai 9. marraskuuta 2012

Joululahjoja

Nämä tein alunperin itelleni, velouria on päällinen ja fleecevuori mutta tuo rusettipipo ei nyt ihan meikäläisen juttu ole niimpä se menee pukinkonttiin. Rusetti ja sydän on myös fleeceä ja lisäksi ompelin muutaman helmen koristeeksi.

En osaa virkata mutta tälläsen pipon halusin tehä, niimpä virkkasin videon opastamana ja onnistuhan se jotenki. Näitä pipoja teen lisää lahjaksi, päällinen on velouria ja trikoovuori, muutama helmi myös tähän laitettu koristukseksi. Tämä pipo jää kyllä itelle käyttöön.

No viirejä näkyy nyt jokapaikassa, miksei meilläki? Pakkohan oli tällänen ommella ja jotenki tuntuu että tulee näitäkin tehtyä lisää lahjoiksi, helppoa ja nopeaa!

Korpiahon hunajatilalta tilasin mehiläisvahalevyjä joista Jimin kanssa tehtiin mummoilla ja kummeille lahjaksi kynttilöitä, tarkotus olisi vielä laittaa nämä nätisti sellofaanipussiin. Näittenki teko nopeaa ja helppoa :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kynttilöitä! Monta levyä meni noihin?

    VastaaPoista
  2. 1 levy meni yhteen kynttilään, eka ajattelin että jos puolikas olis riittäny mutta kynttilästä tuli liian ohut. Viime jouluna tein kruunukynttilöitä ja niitä saa 2 yhestä levystä :)

    VastaaPoista