lauantai 20. lokakuuta 2012

Jumpsuit

Ensiks olin sitä mieltä että en varmana tee jumpparia kun hermot ei kestä, eikä se onnistu kuitenkaan. Noh niinhän se ajatus vaan pyöri päässä eikä hävinny enneku pakko oli tehä ja eihän se kunnolla onnistunukkaan mutta tiiämpä seuraavalla kerralla tehä toisin. Vetskari jäi lainehtimaan kun jälkikäteen sain vinkkejä että tukikangas olis kiva :) Pituutta laittasin lisää lahkeisiin ja haarakohdan menemään alemmaks, eli tämä oli harjotusversio.

Herra ei aluksi halunnu tulla kuvatuksi niin saimpahan kuvan takaakipäin.

Kaupungilla käydessä piti eurokankaasta hakea valkosta trikoota niin hupsheijaa, mukaan lähti 2 eriväristä "karvakangasta" ja fleecejä. Karvahatut tuli meille talveksi ja lämpöseltä vaikuttaa.

Itelleni halusin tuommoset roikkuvat liepukkeet ettei varmana korvat palellu. Kyllä nyt kelpaa pakkasia odotella.

8 kommenttia:

  1. Ihana haalari ja nuo hatut on ihan mahtavat! :)

    VastaaPoista
  2. On hieno haalari! Mäkin aikoinaan vannoin etten jumpsuitteja aio tehdä (ne on niin rumia), mutta nyt en mitään muuta tekiskään. Ne on niin ihania lapsilla. <3 Itselle en laita päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo tuo on pojalla pitää ja itekki siitä kuvasti tykkää. Mulla on jumppari yövuoroissa kun sinne alle saa niin kätevästi lämmintä päälle kun tuppaa aina kylmä tulemaan jossaki vaiheessa :)

      Poista
  3. Upea haalari ja aivan mahtavat myssyt! Teitkö hattuihin kaavat itse vai otitko jostain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ite muokkasin tuota neliöpipon kaavaa mikä menee korville niin pidemmäks vaan tuosta sivulta, pitäis päästä vielä eurokankaassa käymään kahtomassa olisko muitakin ihania pipokankaita :)

      Poista
  4. Ihana haalari, värit on tosi herkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, poikakin on kovin ihastunu tähän haalariin :)

      Poista