lauantai 9. kesäkuuta 2012

Body

Kauan olen halunnu kokeilla ommella bodyjä mutta empä ole uskoltanut kun ajattelin etten osaa eteen ainakaan nepparilistaa tehä. Yhen kokeiluversion teinkin ja nepparilistan laitoin olkapäälle ja persiilleenhän se meni, mutta onneks fb:stä löytyy ryhmä jossa viisaat osaa tyhmää neuvoja ja osasimpa tehä minäkin tämmösen. Omia ompelumerkkejä ei harmivaan ole yhtään ja yli kuukauden niitä olen odotellukkin :/
Pakkohan niitä oli ommella lisää kerran vauhtiin pääsi.. no tässä tuli vasurille yks moka, nepparilista on "väärällä" puolella. Haitanneeko tuo mitään, värit on kuitenkin aivan ihanat!
Mikäpä onkaan kiva vieminen kaverin pienelle pojalle kuin värikäs body ja tuttinauha, toimii!
Kyllä nyt osaan ommella näitä, ainakin omasta mielestä.

5 kommenttia:

  1. Tosi ihanan värisiä. Onko siihen olemassa jokin kirjoittamaton (tai kenties kirjotettu) sääntö kummalla puolella se nepitys olalla kuuluu olla? :P Ei kai sillä oo mitään väliä..

    VastaaPoista
  2. Ihanan värisiä ja muutenkin kauniita =) Mä kans mietin et eikai sillä mitään merkitystä loppupelissä ole kummalla puolen se nepparilista olkapäillä on, pääasia että ajaa asiansa =)

    VastaaPoista
  3. Eipähän sillä väliä ole :) omasta mielestä vaan tein nepparilistan varat toiselle puolelle mutta kun olin jo kankaan leikannu niin huomasin että meniki "väärälle" puolen, mutta pääasia että saa bodyn päälle :)

    VastaaPoista