keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Onks pakko jos ei taho??!!


.. tulla takasi suomeen. Me niin jäätäis tänne vielä ees viikoks. Huomenna sitä ollaan jo illalla takasi kotona ja tämä viimenen päivä täällä alko kunnon ukkosen paukkeessa ja jyrinässä. On luvannu saetta koko ens viikoks että toisaalta hyvään aikaan lähetään pois.

Jimi on ainaki nauttinu lomasta ja terveenäki ollaan pysytty koko perhe. Löydettiin yhestä kojusta kunnon cars-setti pojalle, ei ainakaan värejä puutu kankaasta.

Auringonlaskua mentiin kahtomaan mutta sehän veti välillä pilveen. Äkkiä se kyllä kuuden jälestä laskee että sen ihan näkee selvästi

Norsulla käytiin ratsastamassa ja vähä epäilin että poitsua vois jännittää ja kyydissä olosta ei tule mitään, mutta eipä sitä jänskättänykkään. Uskolti jopa istua itestään norsun niskan päälläki
Mopolla ollaan ajettu joka päivä ja välillä käy näin että meijän pien tuleva motoristi nukkuu ajon aikana. Mutta nyt nautitaan viimesestä päivästä kun kyyti tulee huomenna hakemaan jo 05,30 (suomen aikaan 01,30) ja toivotaan ettei koko päivää sada, haluun vielä syömään kun sitten saa taas olla nälässä suomessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti