tiistai 6. maaliskuuta 2012

T-paita ja sisustus sydämiä

Eilisiä ompeluksia. Tuli reissua ja kesää varten t-paita tehtyä ja kovasti oon tykästyny laittamaan resoria myös hihansuihin, jotenki se näyttää kivemmalta ja värikkäämmältä. Kangas on kangashamstereista.

Muumi fanina laitoin pikku "yllärin" niskaan. Nuuskamuikkunen ja muumipeikko on kalalla krokojen seassa. Sain muutaman muumikangasmerkin ostettua fb:stä ja nyt pitää niille aina paikka löytää, voishan vaikka tehä jonkun muumipaidan aplikointi tyylillä....

Tämä tuli lahjaksi vasta kihlautuneille <3

Ja joskus tulevaisuudessa tämä tulee meidän makkariin ovesta tehtyyn sängynpäätyyn. Teimpähän jo valmiiksi kun mieli teki jotakin näperrellä.

2 kommenttia:

  1. Hieno krokopaita :) Tuo kangas on hauskaa, oon katsellut monta kertaa, mutten vielä haalinut :)

    Joko ovi on päätyä varten etsitty? Meillä ei päädyssä ole mitään koristeita/tekstejä, paitsi molemmissa reunoissa on sellaiset vanhat tuikkukipot roikkumassa vanhoilla koukuilla :) Pidän tyynyistä paljon ja ne on aina päätyä vasten, niin koristeet ei näkyisi :)

    Ihanat sydämet kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki aikani kahtelin tuota krokokangasta mutta sitte oli pakko ostaa kun joku kangashamstereissa sitä möi, aattelin että sopiva kuosi tehä t-paita reissuun mukaan.

      Meillä on itellä myynnissä muutama vanha ovi, eli tietty niistä jää yks mulle jonka isäntä saa (innosta puhkuen) maalata uudestaan ja tekstiks haluan Side by side, hand in hand, heart to heart. Mutta tosiaan makkari pitää eka rempata kokonaan uusiks... eli suunnitelmathan on jo ihan valmiit :D

      Poista