perjantai 23. toukokuuta 2014

Hippu t-paita+shortsit


Pehemiältä piti tilata hippua ja samaan pakettiin lähti myös harmaa joustis rakkaus ja kolmiot. T-paita ja 2 lökäshortsit ajattelin tehä ja ei meidän 4.v vastaankaan vielä sanonu, kelpaa mitä äiti ompelee. Vähän jäi ajatuksena kytemään että josku tuota hippua käyttäisi uden tulokkaan vaunuverhoon, edelleenkään en vielä ole mitään uskoltanu ommella, ajatuksia on kyllä pää täynnä :)


perjantai 16. toukokuuta 2014

tuubihuivi+pipo


Lasten taikamaasta tilasin muutaman kankaan jemmaan ja itelle oli pakko saada tätä leopardikangasta kun oli niin minun värinen. Ekana mietin leggareiden tekoa, mutta unohin sen kun kuitenki maha kasvaa koko ajan ja olisinko osannut ommella niistä "mammahousut." Puolimetriä kuitenkin kangasta ostin ja tein siitä sitten lyhyen tuubihuivin jota mulla ei vielä ole sekä siihen matsaavan pipon, tykkään. Tosin käyttöönhän nämä pääsee sitten ehkä syksymmällä kun lupailivat niin ihanan lämpösiä ilmoja ainakin tännepäin.

lauantai 10. toukokuuta 2014

Ompelumaratooni


Huh huh, selkä huutaa hoosiannaa koneen ääressä istumisesta. Parissa päivässä ompelen läjän paitoja, omalle pojalle tei valas, kettu,jätski ja angru birds paidat. Juuri kun niitä alottelin tuli pyyntö tekisinkö lapsukaisille reissuun muutaman paidan 7kpl. Ompelimpa sitten nekin samoilla lämpösillä. Nyt on paitoja tehty siihen tyyliin että en ehkä ihan heti halua ommella, tosin en kerkeäkkään kun ensi viikko menee 4.v synttäreitä järkätessä.

Pyynnöstä tein myös pienelle pojalle lippiksen johon pääsin kokeilemaan (olikohan) noshin ilmaista lätsäkaavaa...? Netistä sen tulostelin ja kuulema enää ei saa.

Tämä menee ristiäislahjaksi pienelle vauvalle, aivan ihana ommella näitä pikkusia juttuja <3